Προφίλ
Προφίλ
Φωτογραφία
Χάρτης
Σχετικές καταχωρήσεις
 • Η Μεταφορική εταιρία Bozinis Trans, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει εδραιωθεί και αναδειχθεί εδώ και 20 χρόνια ως μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο των Εθνικών Οδικών Μεταφορών.

  Κύριος στόχος του ιδρυτή της κ. Μποζίνη Γεώργιου, ήταν η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στόχος που επιτεύχθηκε και συνεχίζεται και από τη δεύτερη γενιά με σκοπό την καλύτερη οργάνωση των μεταφορικών έργων και επομένως την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας.

  Η εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 1994, δραστηριοποιείται στον χώρο των εγχώριων μεταφορών πάσης φύσεως, την μεταφορά κοντέινερ, καθώς και την αποθήκευση και την πλήρωση μαρμάρων. Στην κατοχή της έχει 15 ιδιωτικά και συνεργαζόμενα αυτοκίνητα καθώς και κλαρκ μεγάλα και μικρά.

  Η υλικοτεχνική υποδομή της εταιρίας σε συνδυασμό με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, το σύγχρονο εξοπλισμό, την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και το σεβασμό προς τους πελάτες μας, συνέβαλαν σημαντικά στην καταξίωση μας ως μία ευέλικτη και δυναμική εταιρεία η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς και της σύγχρονης μεταφοράς.

 • Δεν βρέθηκαν εγγραφές

  Λυπάμαι, δεν βρέθηκαν εγγραφές. Παρακαλώ τροποποιήστε τα κριτήρια αναζήτησης και προσπαθήστε ξανά.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.